0 items - €0,00

Golfplaten

Alle 3 resultaten worden getoond

Voor lichtplaten, bevestiging en hulpstukken:

Huisman Gemert is hét adres voor golfplaten:

 
De meest gangbare kleuren voor golfplaten zijn zwart en tegelrood (terracota). Deze kleuren hebben we op voorraad in verschillende afmetingen en kunnen wij doorgaans binnen één werkweek op een door u gewenst adres gelost leveren. Overige kleuren graag op aanvraag.
 
Golfplaten worden geproduceerd met PVA kunststof vezels en zijn cement gebonden. De kunststof vezel is de vervanger van asbest. De golfplaten worden voorzien van polypropyleen veiligheidstrips, ongeveer in het midden van de materiaal dikte in iedere golf om het risico van doorvallen sterk te reduceren. De door Huisman geleverde golfplaten voldoen aan alle Europese normen (EN494) en zijn van de hoogste kwaliteitsklasse C1X.
 
Golfplaten worden gebruikt voor een breed scala aan dakbedekking en gevelbekleding. Golfplaat wordt veelzijdig verwerkt voor dak en wand van zowel agrarische, kantoor en bedrijfsgebouwen maar ook in de woningbouw. Voordelen van golfplaten:

  • Vochtregulerend: waterdicht maar damp-open door een poriënstructuur. Dit reguleert vocht door opname van water en verdeling van waterdamp, en voorkomt dus condens
  • Geluiddempend: lawaai van regen of hagel wordt sterk gedempt
  • Ammoniakbestendig en roestvrij
  • Hoog belastbaar en duurzaam
  • Onbrandbaar en onderhoudsarm
  • Asbestvrij, milieuvriendelijk en recyclebaar

 
Meer informatie over: Vezelcement golfplaten, Cementvezel golfplaten, Vezelcementplaten, Cement golfplaten, Cementgebonden golfplaten, Eternitplaten, Goedkope golfplaten