0 items - €0,00

Zetwerk

Alle 7 resultaten worden getoond

ZETWERK EN VLAKKE PLAAT

Bij Huisman bent u aan het juiste adres voor uw zetwerk, of het nu gaat om grote partijen of kleine series zetwerk bij Huisman Gemert wordt u geholpen. Zetwerk wordt voor u maat gemaakt, u kunt hier direct online een offerte voor opvragen.
  
Uit eigen zetterij leveren wij u zetwerk tot een maximale lengte van 3 m1, echter op bestelling kunnen wij u zetwerk leveren tot en met maar liefst 12 m1. Voor vlakke platen bent u bij ons ook op het juiste adres !! Vrijwel elk standaard type coating en kleur is uit voorraad leverbaar, speciale wensen? Maak het ons dan kenbaar, wellicht kunnen wij u verder helpen.
 lekdorpels in de kleur groen gezet bij Huisman GemertStalen nokken gezet bij Huisman GemertZetwerk houtnerfstructuur voor bv stalen rabat of stalen potdekselprofielen vlakke platen in vele kleuren en dikte's bij Huisman Gemert 

Nokstukken, daklijsten, dorpels,windveren,boeiboorden en hoekprofielen: voor de perfecte afwerking met beschikt Huisman Gemert over een eigen zetterij, die kan putten uit dezelfde materiaalvoorraad die we voor al onze producten gebruiken. In tal van diktes, coatings en kleuren. Over het algemeen zal zetwerk in dezelfde kleur worden uitgevoerd als de aansluitende gevel- of dakelementen. Soms kiest men echter juist voor een contrasterende kleur.Zetwerk zal gewoonlijk niet van basismateriaal uit dezelfde productie als de aansluitende gevel- of dakelementen worden vervaardigd. Hierdoor zijn geringe kleurverschillen mogelijk. Indien men dit niet wenst, dient dit van tevoren schriftelijk te worden aangegeven. 
 
Speciaal voor de particuliere markt maken wij stalen boeiboorden en bekleding voor dakkapellen enz enz.
Omdat het gebruikte materiaal een dikte van 0.7 mm heeft, kan het oude materiaal blijven zitten en hoeft u niet te slopen.
Om een mooie afwerking te verkrijgen heeft Huisman Gemert een speciale kit laten ontwikkelen, zodat er geen schroeven gebruikt hoeven te worden. 
 
Zetbank bij Huisman Gemert voor het zetten van profielen tot 3 mtr. Voor meer informatie staan wij u graag te woord! Vul hiervoor een online offerte in en wij nemen contact met u op.